Vårpost: Sunnmøres alpine arv

March 16, 2016  •  1 Comment

Gårsdagens "Ut i naturen" på NRK - "Sunnmøres alpine arv" - en vellaget dokumentarfilm om fjell-alpinisme på Sunnmøre (for- og nåtid) som benyttet seg av et av mine bilder av Slogen, kveldsbilde fra Sæbø. Se skjermdumper under.

Sunnmøres alpine arv - NRK mars 2016Sunnmøres alpine arv - NRK mars 2016 Kveldssol på Slogen - utsikt fra SæbøKveldssol på Slogen - utsikt fra SæbøSted (fra kartposisjon): Norge - Møre og Romsdal - Sæbø
Se posisjonen i fotokartet!

Sunnmøres alpine arv - NRK mars 2016Sunnmøres alpine arv - NRK mars 2016 Sunnmøres alpine arv - NRK mars 2016Sunnmøres alpine arv - NRK mars 2016


Comments

Forbrukeretaten.no(non-registered)
Mobile broadband providers are mobile network operators. These companies have experience in mobile communications to provide reliable, fast and cheap mobile broadband connection. Using Forbrukeretaten.no 3G or 4G technologies, mobile networks can offer mobile broadband through their networks so that the Internet is available where there is a mobile signal.
No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June (1) July August September October November December
January February March April May June (2) July August September (1) October (1) November December (1)
January (1) February March (1) April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December